Related Posts with Thumbnails

joi, 7 iunie 2012

Ana's cake

Pentru majoratul Anei am primit mana libera la decor. Mi-a spus ca vrea un tort, unul normal, despre care nu poate sa-mi spuna mai mult. Decat ca stie ca va fi unul frumos... Si s-a intamplat ca tocmai in acele zile sa fiu intr-o profunda criza de inspiratie. Nu aveam decat o vaga viziune despre cum va arata tortul, cu toate ca-mi facusem o schita pornind de la ideea ca o tema fashion se potriveste oricarei domnisoare de 18 ani.
Pentru mine, cireasa de pe acest tort a fost cureaua din "piele de fondant", sau mai bine-zis culoarea ei. Ideea nu-mi apartine, recunosc! Mi-a fost "suflata" de sotul meu caruia ii cerusem o parere cu privire la culoare. La inceput am crezut ca rade de mine atunci cand a zis "verde!". Apoi mi-am dat seama ca este o idee geniala, mi-a placut foarte mult si am incercat sa obtin un verde cat mai verde.
Tortul a fost cu trei feluri de ciocolata. V-am mai spus, este o combinatie care da dependenta si toate torturile facute pentru Ana sau pentru familia ei au avut aceasta compozitie.









6 comentarii:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...