Related Posts with Thumbnails

luni, 30 aprilie 2012

Porumbei indragostiti

A fost o replica a unui tort de-al meu mai vechi. Tot cu porumbei, la fel de indragostiti. De data aceasta, pentru a indulci (daca se putea mai mult) cununia civila a doi tineri. Turturelele stau pe o creanga inflorita din fondant si pe un tort cu trei feluri de ciocolata - combinatie irezistibila, dupa parerea mea. In rest, totul a fost doar... parfum si culoare.







15 comentarii:

  1. Am mancat din tortul porumbeilor indragostiti, si puteam sa pun pariu ca este facut de dumneavoastra, acum "navigand" pe net am avut confirmarea ca asa a fost. Foarte gustos si nu e numai parerea mea ci a tuturor participantilor de la acel eveniment. Felicitari!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc! Ma bucur ca v-a placut! Sunt curioasa cum v-ati dat seama ca este facut de mine... si imi pare bine ca l-ati recunoscut.

      Ștergere
  2. Foarte dragut, floricelele discrete si crenguta inflorita imi plac in mod deosebit, iar turturelele, mirate parca,intregesc tabloul.

    RăspundețiȘtergere
  3. Am aflat de blogul dv. de la colega mea de birou, si de atunci urmaresc cu admiratie ceea ce realizati.Consider ca ceea ce faceti poate fi numita arta.Inca odata felicitari!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur ca ati ajuns pe blogul meu si va multumesc pentru cuvintele frumoase!

      Ștergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...